SCHULSTAD HAMBURGER BISTRO BRIOCHE 4SZT 324G

Format oznakowania alergenów


Wielkie litery

Nazwa produktu uregulowana prawnie


Bułki pszenne w stylu brioche do przygotowywania hamburgerów.

Wartość odżywcza w 100 g


Wartość energetyczna: 1223 kJ
Wartość energetyczna: 290 kcal
Tłuszcz: 5,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 9,0 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 7,4 g
Sól: 0,89 g
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal):
Opakowanie zawiera 4 porcje po 81 g:


Składniki


mąka PSZENNA, woda, cukier, olej rzepakowy, droższe, glazura (woda, białko grochu, olej słonecznikowy, dekstroza, maltodekstryna, skrobia kukurydziana), sól, emulgatory: E 471, E 481, aromat, stabilizator: E 466, substancje konserwujące: E 282, E 200, substancje konserwujące: E 282, E 200, suszony zakwas PSZENNY, środek do przetwarzania mąki: E 300

Jednostka


g

Rozmiar opakowania


81

Jednostka (specyficzna)


Jednostka (specyficzna): Gramów


Wymiar liczbowy


Wymiar liczbowy: 81


Liczba jednostek


Liczba jednostek: 4


Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa


Powierzchnia bułek spryskana etanolem podczas pakowania.

Opis produktu


Odpowiedni dla wegan.

Adres zwrotny


Lantmannen Unibake Poland Sp. z o.o. Stanisławów Pierwszy ul. Strużańska 10, 05-126 Nieporęt Polska +48 22 772 42 54

Kraj


Kraj pochodzenia: Produkt UE


Przechowywanie


Numer partii (L): / Data produkcji (PD): / Najlepiej spożyć przed (BBD): nadrukowano na dłuższym boku opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu i spożyć w ciągu 48 godzin.

Adres producenta


Lantmannen Unibake Poland Sp. z o.o. Stanisławów Pierwszy ul. Strużańska 10, 05-126 Nieporęt Polska Tel: +48 22 772 42 54

Dodatki


Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Zawiera


Zalecenia dla alergików


Sezam: Może zawierać
Pszenica: Zawiera


Kategorie


Produkty mleczarskie i pieczywo, Pieczywo ciemne, Inne


Do góry