LUNTER PASTA KREMOWA TOFU Z KOPERKIEM BEZGLUTENOWA 140G

46638063/20220927

Tekst dotyczący alergenów


Może zawierać nasiona SEZAMU i GORCZYCY.

Format oznakowania alergenów


Tłusty druk

Nazwa produktu uregulowana prawnie


Pasta roślinna z tofu z koperkiem, do smarowania pieczywa. Produkt pasteryzowany, bezglutenowy, odpowiedni dla wegan.

Wartość odżywcza w 100 g


Wartość energetyczna:: 1123 kJ / 272 kcal
Tłuszcz:: 27 g
(w tym kwasy tłuszczowe nasycone:): 6,0 g
Węglowodany:: 2,2 g
(w tym cukry:): 0,3 g
Błonnik:: 1,2 g
Białko:: 4,5 g
Sól:: 0,90 g
Zawartość laktozy na 100 g produktu: <0,01 g


Składniki


napój SOJOWY Lunter (woda, nasiona SOI), 23 % tofu Lunter (nasiona SOI, woda), olej rzepakowy, olej shea, woda, suszone drożdże, sól, 0,9 % suszony koperek, skrobia kukurydziana, sok cytrynowy z soku zagęszczonego, stabilizator: pektyny

Średnia miara


Średnia miara (e)

Jednostka


g

Rozmiar opakowania


140

Jednostka (specyficzna)


Jednostka (specyficzna): Gramów


Wymiar liczbowy


Wymiar liczbowy: 140


Opis produktu


Świeże tofu Lunter i najwyższej jakości składniki mieszamy, pakujemy Ciesz się wyjątkowym smakiem!

Cechy


idealny pomysł na pyszne kanapki lub wypieki, bez konserwantów, bez laktozy, bez glutenu

Warunki przechowywania


Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8


Adres zwrotny


ALFA BIO s.r.o., Kremnička 71, 974 05 Banská Bystrica, Słowacja

Przechowywanie


Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C. Po otwarciu przechowywać w temperaturze do +8 °C i spożyć w ciągu 48 godzin.

Adres producenta


ALFA BIO s.r.o., Kremnička 71, 974 05 Banská Bystrica, Słowacja

Dodatki


konserwanty: Nie zawiera


Zalecenia dla alergików


Zboża zawierające gluten: Nie zawiera
Mleko: Nie zawiera
Gorczyca: Może zawierać
Sezam: Może zawierać
Soja: Zawiera


Pozostałe informacje


FSC - Mix, FSC C107321 FSC - pomagamy dbać o lasy na świecie

Logotypy stron trzecich.


V-Label (European Vegetarian Union)

Kategorie


Artykuły spożywcze, Dżemy i produkty do smarowania, Różne produkty do smarowania


Do góry