ARLA APETINA CHEDDAR&MOZZARELLA 200G

Nazwa produktu uregulowana prawnie


Ser wiórkowany: ser Cheddar (53 %), ser Mozzarella (37 %), ser długodojrzewający (10 %).

Pochodzenie


Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Danii. Mleko pochodzi z UE.


Wartość odżywcza w 100 g


Wartość energetyczna: 1523 kJ/367 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
Węglowodany: 2,7 g
w tym cukry: 0,5 g
Białko: 25 g
Sól: 2,0 g


Składniki


MLEKO pasteryzowane, skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek), sól, kultury bakterii kwasu MLEKOWEGO, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna i lipaza zwierzęca, barwnik: beta-karoten

Średnia miara


Średnia miara (e)

Jednostka


g

Rozmiar opakowania


200

Jednostka (specyficzna)


Jednostka (specyficzna): Gramów


Wymiar liczbowy


Wymiar liczbowy: 200


Warunki przechowywania


Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8


Adres zwrotny


Arla Foods S.A., ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo; www.arla.pl

Kraj


Kraj pochodzenia: Dania
Kraj pochodzenia głównego składnika: Produkt UE


Przechowywanie


Przechowywać w temperaturze +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni.

Adres producenta


Arla Foods S.A., ul. Dworcowa 27, 78-220 Tychowo; www.arla.pl

Zalecenia dla alergików


Mleko: Zawiera


Pozostałe informacje


Pakowany w atmosferze ochronnej.

Logotypy stron trzecich.


Green Dot

Kategorie


Delikatesy, Ser, Ser, specjalność


Do góry