609 910 799
- Nowości
- Polecane
- Chemia
- Cukiernia
- Desery
- Dla Zwierząt
- Dla dzieci
- Kawa i herbata
- Mięso i wędliny
- Mrożonki
- Nabiał
- Napoje
- Napoje bezalkoholowe
- Owoce i warzywa
- Pieczywo
- Prasa
- Produkty sypkie
- Przetwory i konserwy
- Przyprawy i sosy
- Ryby
- Słodycze i przekąski
- Wyroby garmażeryjne
- Znicze
- Żywność ekologiczna
- Żywność bezglutenowa
5.99zł / Szt
PRESIDENT TWARÓG WANILIA WIADERKO 1KG
36159015/20180730
Tłuszcz : 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 4,4 g
Węglowodany : 14 g
w tym cukry : 13 g
Białko : 5,6 g
Sól : 0,10 g
Maks. temp. °C: 6
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Serek waniliowy z dodatkiem pokruszonej laski wanilii.Przepisy
Sernik na zimno Wyśmienity sernik truskawkowy Składniki - Serek waniliowy Président 1 kg - 50 g żelatyny - 1,5 szklanki cukru pudru - 2 galaretki - Biszkopty lub herbatniki - Owoce (na przykład brzoskwinie) Sposób przyrządzania Żelatynę rozpuścić w połowie szklanki chłodnej przegotowanej wody. Odstawić na 20 minut. Żelatynę przełożyć do garnka, dodać 2 szklanki gorącej przegotowanej wody. Wymieszać i wystudzić. Galaretkę przygotować według przepisu na opakowaniu. Wystudzić. Serek waniliowy Président włożyć do naczynia, dodać cukier puder, zmiksować, wlać żelatynę, wymieszać. Dużą tortownicę wyłożyć biszkoptami lub herbatnikami. Na to wlać masę serową. Włożyć do lodówki. Poczekać aż masa zgęstnieje. Na wierzchu ułożyć owoce, zalać gęstniejąca galaretką. Czas przygotowania: 3 godzinyWartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna : 579 kJ / 138 kcalTłuszcz : 6,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 4,4 g
Węglowodany : 14 g
w tym cukry : 13 g
Białko : 5,6 g
Sól : 0,10 g
Składniki
MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, MLEKO w proszku, aromat, laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury mleczarskieJednostka
kgRozmiar opakowania
1Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): KilogramówWymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 1Cechy
z dodatkiem pokruszonej waniliiWarunki przechowywania
Min. temp. °C: 2Maks. temp. °C: 6