GOLIARD ŁAZANKA MAŁA 400G

Format oznakowania alergenów


Tłusty druk

Nazwa produktu uregulowana prawnie


Makaron z semoliny z pszenicy durum.

Wartość odżywcza w 100 g


Wartość energetyczna: 774 kJ / 183 kcal
Tłuszcz: 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 37 g
w tym cukry: 1,1 g
Błonnik: 2,1 g
Białko: 6 g
Sól: 0,01 g


Składniki


semolina - mąka z PSZENICY durum

Średnia miara


Średnia miara (e)

Jednostka


g

Rozmiar opakowania


400

Jednostka (specyficzna)


Jednostka (specyficzna): Gramów


Wymiar liczbowy


Wymiar liczbowy: 400


Opis produktu


Pszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów. Makarony otrzymane z semoliny dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde. Najlepiej podawać al dente.

Cechy


pszenica durum

Adres zwrotny


Goliard Sp. z o.o., 42-290 Łojki, ul. Długa 6, tel./fax (+48) 34 327 93 79, Dział sprzedaży i obsługi klienta: Tel./fax (+48) 34 327 12 29 www.goliard.pl

Przechowywanie


Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.

Adres producenta


Wyprodukowano przez: Pasta Zara S.p.A., Via Castellana 34, 31039 Riese Pio X (TV), Italy dla: Goliard Sp. z o.o., 42-290 Łojki, ul. Długa 6, tel./fax (+48) 34 327 93 79 www.goliard.pl

Zalecenia dla alergików


Jaja: Może zawierać
Łubin: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera


Kategorie


Artykuły spożywcze, Ryż i makaron, Makaron tradycyjny


Do góry