GOLIARD MAKARON NITKA Z JAJ KURY ZIELONONÓŻKI 250G

36625003/20180906

Format oznakowania alergenów


Tłusty druk

Nazwa produktu uregulowana prawnie


Makaron Nitka 4 jajeczna z jaj kury zielononóżki

Pochodzenie


Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce


Wartość odżywcza w 100 g


Wartość energetyczna : 622 kJ/147 kcal
Tłuszcz : 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,4 g
Węglowodany : 28 g
w tym cukry : 0,7 g
błonnik : 1,6 g
Białko : 6 g
Sól : 0,02 g


Składniki


mąka z PSZENICY zwyczajnej, Semolina - mąka z PSZENICY durum, pasteryzowana masa JAJOWA 16,6% (odpowiada proporcji 4 jaj na 1 kg mąki), kurkuma - przyprawa

Jednostka


g

Rozmiar opakowania


250

Jednostka (specyficzna)


Jednostka (specyficzna): Gramów


Wymiar liczbowy


Wymiar liczbowy: 250


Cechy


specjalność marki, wyjątkowe składniki - wyjątkowy smak, jaja od rdzennie polskiej rasy kur

Adres zwrotny


Goliard Sp. z o.o. ul. Długa 6 42-290 Łojki k/Częstochowy tel./fax (+48) 34 327 93 79 Dział sprzedaży i obsługi klienta: tel./fax (+48) 34 327 12 29 www.goliard.pl

Kraj


Kraj produkcji: Polska


Przechowywanie


Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.

Adres producenta


Goliard Sp. z o.o. ul. Długa 6 42-290 Łojki k/Częstochowy

Zalecenia dla alergików


Jaja: Zawiera
Pszenica: Zawiera


Kategorie


Artykuły spożywcze, Ryż i makaron, Makaron tradycyjny


Do góry