PUTKA CIASTKA KRUCHE BEZGLUTENOWE 230G

Składniki


Margaryna (oleje roślinne: palmowy, rzepakowy, kokosowy, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), mąka ziemniaczana, cukier, kakao, jaja, skrobia ziemniaczana, serwatka w proszku (z mleka), mleko w proszku, substancja spulchniająca: proszek do pieczenia (E450i, E500ii), emulgator: E471, E472e, E472b, sól, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa.



Wartość odżywcza w 100 g


Wartość energetyczna: 1872 kJ / 446 kcal

Tłuszcz : 21,8 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 6,7 g

Węglowodany : 60 g

w tym cukry : 29,8 g

Białko : 2,7 g

Sól : 0,76 g



Warunki przechowywania


Przechowywać w temperaturze pokojowej.



Jednostka


g



Rozmiar opakowania


230



Jednostka (specyficzna)


Jednostka (specyficzna): Gramów



Wymiar liczbowy


Wymiar liczbowy: 230



Adres producenta


PUTKA Sp. z o.o. Piekarnia bezglutenowa

ul. Tarnowiecka 41, 04-174 Warszawa




Do góry