BAKOMA JOGURT NATURALNY BIO 140G

Nazwa produktu uregulowana prawnie


Jogurt Bio naturalny.

Wartość odżywcza w 100 g


Wartość energetyczna: 266 kJ / 63 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 6,8 g
w tym cukry: 6,8 g
Białko: 4,5 g
Sól: 0,13 g


Składniki


MLEKO Bio, MLEKO zagęszczone odtłuszczone Bio, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis

Średnia miara


Średnia miara (e)

Jednostka


g

Rozmiar opakowania


140

Jednostka (specyficzna)


Jednostka (specyficzna): Gramów


Wymiar liczbowy


Wymiar liczbowy: 140


Cechy


produkt rolnictwa ekologicznego, tylko mleko, kultury bakterii

Warunki przechowywania


Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6


Adres zwrotny


BAKOMA Sp. z o.o., ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa Infolinia: 801 340 600 www.bakoma.pl

Przechowywanie


Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.

Adres producenta


BAKOMA Sp. z o.o., ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa Infolinia: 801 340 600 www.bakoma.pl Zakład Produkcyjny: Elżbietów 48, 96-516 Szymanów

Zalecenia dla alergików


Mleko: Zawiera


Pozostałe informacje


Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo UE

Logotypy stron trzecich.


Unijne logo rolnictwa ekologicznego

Kategorie


Produkty mleczarskie i pieczywo, Jogurty, Jogurty naturalne


Do góry