BALCERZAK POLSKA SUROWA DŁUGODOJRZEWAJĄCA 230G

37098277/20181102

Format oznakowania alergenów


Tłusty druk

Nazwa produktu uregulowana prawnie


Polska surowa dojrzewająca. Kiełbasa wieprzowa średnio rozdrobniona, surowa, wędzona, dojrzewająca.

Pochodzenie


Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce z mięsa z UE.


Wartość odżywcza w 100 g


Wartość energetyczna:: 1812 kJ / 437 kcal
Tłuszcz:: 35 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 13,3 g
Węglowodany: 0,9 g
w tym cukry:: 0,8 g
Białko: 29,5 g
Sól: 4,2 g


Składniki


mięso wieprzowe, sól, glukoza przyprawy, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz: E301, kultury startowe bakterii, substancja konserwująca: E250, Osłonka jadalna jelito wieprzowe, 100 g produktu wyprodukowano ze 172 g mięsa z szynki

Jednostka


g

Rozmiar opakowania


230

Jednostka (specyficzna)


Jednostka (specyficzna): Gramów


Wymiar liczbowy


Wymiar liczbowy: 230


O marce


Balcerzak Smak dojrzewa z czasem 25 lat ze smakiem!

Cechy


do wyprodukowania 100 g produktu użyto 172 g mięsa z szynki, produkt bezglutenowy, gwarancja jakości

Warunki przechowywania


Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 25


Adres zwrotny


Balcerzak Sp. z o.o. Wróblów 38, 67-410 Sława tel. +48 68 356 66 82 www.balcerzak.pl

Kraj


Kraj pochodzenia: Polska
Kraj pochodzenia głównego składnika: Produkt UE


Przechowywanie


Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 7 dni. Przechowywać w temperaturze od 0°C do 25°C

Przygotowanie i stosowanie


Biały nalot jest naturalną cechą wędlin dojrzewających i nie wpływa na jakość produktu.

Adres producenta


Balcerzak Sp. z o.o. Wróblów 38, 67-410 Sława tel. +48 68 356 66 82 www.balcerzak.pl

Zalecenia dla alergików


Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Nie zawiera
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Soja: Może zawierać


Pozostałe informacje


Pakowano w atmosferze ochronnej.

Logotypy stron trzecich.


Znak przekreślonego kłosa

Kategorie


Delikatesy, Boczek i kiełbasy, Inne kiełbasy


Do góry