SONKO PIECZYWO LEKKIE Z ORKISZEM I DYNIĄ 170G

Nazwa produktu uregulowana prawnie


Pieczywo lekkie z orkiszem i dynią. Pieczywo chrupkie, ekstrudowane.

Wartość odżywcza w 100 g


Wartość energetyczna: 1537 kJ
Wartość energetyczna: 363 kcal
Tłuszcz, w tym:: 1,4 g
- kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany, w tym:: 73,9 g
- cukry: <0,5 g
Błonnik: 5,5 g
Białko: 10,9 g
Sól: 1,2 g
Magnez: 83,7 mg (22 %**)
Cynk: 1,8 mg (18 %**)
** % dziennej referencyjnej wartości spożycia:


Składniki


kaszka kukurydziana, mąka ŻYTNIA, 23 % pełnoziarnista mąka PSZENNA ORKISZOWA, woda, 4 % zmielone odtłuszczone pestki dyni, 2 % inulina, ekstrakt słodowy JĘCZMIENNY, sól, 0,9 % błonnik PSZENNY, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu

Średnia miara


Średnia miara (e)

Jednostka


g

Rozmiar opakowania


170

Jednostka (specyficzna)


Jednostka (specyficzna): Gramów


Wymiar liczbowy


Wymiar liczbowy: 170


O marce


Sonko - dbaj o siebie! Spróbuj również Lekkich wafelków w czekoladzie Sonko 3 lekkie wafelki pełnoziarniste w ciemnej czekoladzie Sonko 3 lekkie wafelki 3 ziarna w mlecznej czekoladzie Sonko 3 lekkie wafelki z owsem w mlecznej czekoladzie

Cechy


źródło magnezu i cynku, źródło błonnika pokarmowego, z inuliną (błonnik rozpuszczalny), bez dodatków cukrów*, jedna kromka to 24 kcal, *zawiera naturalnie występujące cukry

Adres zwrotny


Sonko Sp. z o.o. ul. Ryżowa 1, Bielany Wrocławskie 55-040 Kobierzyce, Polska Do zobaczenia na: www.sonko.pl Facebook: /sonkodbajosiebie Instagram: /sonkodbajosiebie

Przechowywanie


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Najlepiej spożyć przed: data i numer partii - podane na wierzchu opakowania.

Adres producenta


Sonko Sp. z o.o. ul. Ryżowa 1, Bielany Wrocławskie 55-040 Kobierzyce, Polska Do zobaczenia na: www.sonko.pl Facebook: /sonkodbajosiebie Instagram: /sonkodbajosiebie

Zalecenia dla alergików


Jęczmień: Zawiera
Żyto: Zawiera
Pszenica: Zawiera


Logotypy stron trzecich.


Wstęga Möbiusa

Kategorie


Artykuły spożywcze, Chipsy i przekąski, Przekąski w pojedynczym opakowaniu


Do góry