Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna: 1566 kJ/370 kcal Tłuszcz: 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g Węglowodany: 72 g w tym cukry: 3,2 g Białko: 13 g Sól: 0,09 g
Składniki
mąka PSZENNA, mąka z PSZENICY twardej (Triticum durum), masa JAJOWA pasteryzowana (19 %), przyprawa: kurkuma
Średnia miara
Średnia miara (e)
Jednostka
g
Rozmiar opakowania
250
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): Gramów
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 250
Cechy
makaron jajeczny wałkowany
Adres zwrotny
Makarony Polskie SA
ul. Podkarpacka 15a
35-082 Rzeszów
www.makaronypolskie.pl
Kraj
Kraj pochodzenia: Polska
Przechowywanie
Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu.
Adres producenta
Makarony Polskie SA
ul. Podkarpacka 15a
35-082 Rzeszów
www.makaronypolskie.pl