ŚMIETAN-FIX DR.OETKER 9G

37210472/20181115

Format oznakowania alergenów


Wielkie litery

Nazwa produktu uregulowana prawnie


Śmietan-fix w proszku

Wartość odżywcza w 100 g


Energia: 1572 kJ/370 kcal
Tłuszcz : 0,1 g
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone : 0,0 g
Węglowodany : 92,1 g
w tym Cukry : 48,4 g
Białko : 0,2 g
Sól : 0,02 g


Składniki


glukoza, skrobia modyfikowana

Jednostka


g

Rozmiar opakowania


9

Jednostka (specyficzna)


Jednostka (specyficzna): Gramów


Wymiar liczbowy


Wymiar liczbowy: 9


Opis produktu


Doskonała bita śmietana tylko ze Śmietan-fixem Dr. Oetkera: - gwarancja ubicia śmietany - nie obciąża konsystencji śmietany, nadal pozostaje delikatna - śmietana zachowuje dekoracyjne kształty - śmietana po ubiciu nie podchodzi wodą - do przygotowywania śmietany do przekładania i dekorowania tortów, biszkoptów, dekorowania deserów

Cechy


utrzymuje właściwą konsystencję bitej śmietany

Adres zwrotny


Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl www.oetker.pl

Przechowywanie


Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Przygotowanie i stosowanie


Na 250 ml słodkiej śmietanki 30% Sposób użycia: 1. Schłodzoną śmietanę ubić krótko mikserem. 2. Zawartość torebki wymieszać z cukrem pudrem i/lub z Cukrem wanilinowym Dr. Oetkera (ilość według upodobania), następnie wsypać do śmietany i ubijać do uzyskania pożądanej konsystencji. 3. Do czasu podania przechowywać w lodówce. Wskazówka Biszkopt nie przesiąknie jeżeli przed nałożeniem kremu, bitej śmietany lub owców, jego powierzchnię posypiemy równomiernie Śmietan-fixem.

Adres producenta


Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk

Zalecenia dla alergików


Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Gluten: Może zawierać
Mleko: Może zawierać


Kategorie


Artykuły spożywcze, Mieszanki, galaretka i mąka, Inne


Do góry