BAKOMA JOGURT NATURALNY GRECKI 400G

36159342/20180712

Nazwa produktu uregulowana prawnie


Jogurt naturalny typ grecki.

Wartość odżywcza w 100 g


Wartość energetyczna: 417 kJ / 100 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g
Węglowodany: 4,7 g
w tym cukry: 4,7 g
Białko: 3,5 g
Sól: 0,12 g


Składniki


ŚMIETANKA*, MLEKO*, MLEKO zagęszczone odtłuszczone*, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus i Lactobacillus debrueckii subsp. bulgaricus) oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis, *wyprodukowano bez stosowania GMO

Średnia miara


Średnia miara (e)

Jednostka


g

Rozmiar opakowania


400

Jednostka (specyficzna)


Jednostka (specyficzna): Gramów


Wymiar liczbowy


Wymiar liczbowy: 400


Cechy


prosty skład, 3 składniki: mleko, śmietanka, żywe kultury bakterii, doskonała baza do sosów i dipów, gęsta i kremowa konsystencja, firma polska, wyprodukowano bez stosowania GMO

Warunki przechowywania


Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6


Adres zwrotny


BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl

Przechowywanie


Przechowywać w temp.: od +2 °C do + 6 °C.

Adres producenta


BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A 01-303 Warszawa Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl Zakład Produkcyjny: Elżbietów 48 96-516 Szymanów, Poland

Dodatki


Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera


Zalecenia dla alergików


Mleko: Zawiera


Kategorie


Produkty mleczarskie i pieczywo, Jogurty, Jogurty naturalne


Do góry