BAKOMA JOGURT NATURALNY 390G

36159342/20180712

Nazwa produktu uregulowana prawnie


Jogurt naturalny gęsty 2,8 % tłuszczu.

Wartość odżywcza w 100 g


Wartość energetyczna: 243 kJ / 58 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 2,0 g
w tym cukry: 4,9 g
Białko: 3,3 g
Sól: 0,11 g


Składniki


MLEKO*, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz L. acidophilus i Bifidobacterium lactis, *wyprodukowano bez stosowania GMO

Średnia miara


Średnia miara (e)

Jednostka


g

Rozmiar opakowania


390

Jednostka (specyficzna)


Jednostka (specyficzna): Gramów


Wymiar liczbowy


Wymiar liczbowy: 390


Cechy


idealny do kuchni, prosty skład, 2 składniki: mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii, firma polska, wyprodukowano bez stosowania GMO

Warunki przechowywania


Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6


Adres zwrotny


BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl

Przechowywanie


Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.

Adres producenta


BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl Zakład Produkcyjny: Elżbietów 48 96-516 Szymanów, Polska

Dodatki


Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera


Zalecenia dla alergików


Mleko: Zawiera


Kategorie


Produkty mleczarskie i pieczywo, Jogurty, Jogurty


Do góry