BAKOMA JOGURT NATURALNY 150G

46187198/20220718

Nazwa produktu uregulowana prawnie


Jogurt naturalny gęsty 2,8 % tłuszczu.

Wartość odżywcza w 100 g


Wartość energetyczna: 243 kJ / 58 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g
Węglowodany: 4,9 g
w tym cukry: 4,9 g
Białko: 3,3 g
Sól: 0,11 g


Składniki


MLEKO, żywe kultury bakterii jogurtowych (108 jtk/g)*: Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus i Streptococcus thermophilus oraz L. acidophilus LA5 i Bifidobacterium lactis BB12, *Żywe kultury jogurtowe poprawiają trawienie zawartej w produkcie laktozy u osób mających trudności z jej trawieniem

Średnia miara


Średnia miara (e)

Jednostka


g

Rozmiar opakowania


150

Jednostka (specyficzna)


Jednostka (specyficzna): Gramów


Wymiar liczbowy


Wymiar liczbowy: 150


Opis produktu


Bez mleka w proszku.

Cechy


zawiera bakterie probiotyczne - 15 miliardów bakterii w opakowaniu, *poprawia trawienie, 2 składniki: mleko, żywe kultury bakterii, firma polska, żywe kultury jogurtowe poprawiają trawienie zawartej w produkcie laktozy u osób mających trudności z jej trawieniem

Warunki przechowywania


Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6


Adres zwrotny


BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl

Przechowywanie


Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku. Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.

Adres producenta


BAKOMA Sp. z o.o. ul. Połczyńska 97A, 01-303 Warszawa Infolinia 801 340 600 www.bakoma.pl

Zalecenia dla alergików


Mleko: Zawiera


Logotypy stron trzecich.


Znak weterynaryjny na opakowaniu

Kategorie


Produkty mleczarskie i pieczywo, Jogurty, Jogurty naturalne


Do góry