MALUTA JOGURT BAŁKAŃSKI 340G

36158913/20180723

Nazwa produktu uregulowana prawnie


Jogurt naturalny.

Pochodzenie


Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce


Wartość odżywcza w 100 g


Wartość energetyczna: 489 kJ / 118 kcal
Tłuszcz: 9,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g
Węglowodany: 5,0 g
w tym cukry: 5,0 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,15 g


Składniki


MLEKO pełne pasteryzowane, ŚMIETANKA pasteryzowana, MLEKO w proszku odtłuszczone, białka MLEKA, żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus

Jednostka


g

Rozmiar opakowania


340

Jednostka (specyficzna)


Jednostka (specyficzna): Gramów


Wymiar liczbowy


Wymiar liczbowy: 340


Cechy


doskonały jogurt od Maluty

Warunki przechowywania


Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8


Adres zwrotny


Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska ul. Warszawska 41 82-100 Nowy Dwór Gdański tel. 55 247 24 61; fax 55 247 41 14 www.maluta.pl

Kraj


Kraj pochodzenia: Polska


Przechowywanie


Przechowywać w temperaturze. od +2°C do +8°C.

Przygotowanie i stosowanie


Opływ serwatki jest charakterystyczny dla naturalnych produktów fermentowanych tradycyjnie dojrzewających

Adres producenta


Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska ul. Warszawska 41 82-100 Nowy Dwór Gdański tel. 55 247 24 61; fax 55 247 41 14 www.maluta.pl

Zalecenia dla alergików


Mleko: Zawiera


Kategorie


Produkty mleczarskie i pieczywo, Jogurty, Jogurty naturalne


Do góry