JOGURT BAŁKAŃSKI MALUTA 340G

36158913/20180723

Pochodzenie


Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce


Wartość odżywcza w 100 g


Wartość energetyczna : 489 kJ / 118 kcal
Tłuszcz : 9,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 6,4 g
Węglowodany : 5,0 g
w tym cukry : 5,0 g
Białko : 4,2 g
Sól : 0,15 g


Składniki


mleko pełne pasteryzowane, śmietanka pasteryzowana, mleko w proszku odtłuszczone, białka mleka, żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus

Jednostka


g

Rozmiar opakowania


340

Jednostka (specyficzna)


Jednostka (specyficzna): Gramów


Wymiar liczbowy


Wymiar liczbowy: 340


Cechy


doskonały jogurt od Maluty

Warunki przechowywania


Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8


Adres zwrotny


Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska ul. Warszawska 41 82-100 Nowy Dwór Gdański tel. 55 247 24 61 fax 55 247 41 14 www.maluta.pl

Kraj


Kraj produkcji: Polska


Przechowywanie


Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Opływ serwatki jest charakterystyczny dla naturalnych produktów fermentowanych tradycyjnie dojrzewających

Adres producenta


Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska ul. Warszawska 41 82-100 Nowy Dwór Gdański

Kategorie


Produkty mleczarskie i pieczywo, Jogurty, Jogurty naturalne


Do góry