609 910 799
- Nowości
- Polecane
- Chemia
- Cukiernia
- Desery
- Dla Zwierząt
- Dla dzieci
- Kawa i herbata
- Mięso i wędliny
- Mrożonki
- Nabiał
- Napoje
- Napoje bezalkoholowe
- Owoce i warzywa
- Pieczywo
- Prasa
- Produkty sypkie
- Przetwory i konserwy
- Przyprawy i sosy
- Ryby
- Słodycze i przekąski
- Wyroby garmażeryjne
- Znicze
- Żywność ekologiczna
- Żywność bezglutenowa
1.10zł / szt
DELECTA CUKIER WANILINOWY 30G
51408751/20240830
tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
węglowodany: 99 g
w tym cukry: 99 g
białko: 0 g
sól: 0 g
Orzechy brazylijskie: Może zawierać
Orzechy nerkowca: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Orzechy laskowe: Może zawierać
Orzechy makadamia / Orzechy Queensland: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Orzechy: Może zawierać
Orzeszki ziemne: Może zawierać
Orzeszki pekan: Może zawierać
Pistacje/orzechy pistacjowe: Może zawierać
Sezam: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Orzechy włoskie: Może zawierać
Format oznakowania alergenów
Tłusty drukNazwa produktu uregulowana prawnie
Cukier waniliowy.Przepisy
Nasz przepis na zebrę Przygotuj: 5 jaj, 2 i 1/2 szklanki mąki pszennej (+ 3 łyżki), 1 i 1/2 szklanki cukru, 1 szklankę wody, 1 szklankę oleju, 2 łyżeczki proszku do pieczenia Delecta, cukier wanilinowy 30 g Delecta, 3 łyżki kakao. Jaja zmiksuj z cukrem i cukrem wanilinowym, dodaj mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, wodę oraz olej. Całość wymieszaj. Ciasto podziel na dwie części. Do jednej dodaj 3 łyżki mąki, a do drugiej kakao. Na środek wysmarowanej tłuszczem tortownicy o śr. 24 cm wlewaj na przemian po 1 łyżce ciasta jasnego i ciemnego. Piecz w nagrzanym do 180 °C piekarniku przez ok. 1 godzinę.Wartość odżywcza w 100 g
wartość energetyczna: 1691 kJ / 398 kcaltłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
węglowodany: 99 g
w tym cukry: 99 g
białko: 0 g
sól: 0 g
Składniki
cukier, aromatJednostka
gRozmiar opakowania
30Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna): GramówWymiar liczbowy
Wymiar liczbowy: 30Opis produktu
Życzymy udanych wypieków! Pamiętaj... W pieczeniu najbardziej ceni się szczere intencje. Piecz śmiało dla innych... ot tak... prosto z serca. Zastosowanie Cukier wanilinowy służy jako dodatek do ciast, deserów, ciasteczek, naleśników i potraw mlecznych.Cechy
podwójna porcja na 2 kg mąki, aromatycznyAdres zwrotny
FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl www.delektujemy.plPrzechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Adres producenta
FoodWell Sp. z o.o. ul. Fabryczna 5 00-446 Warszawa www.foodwell.pl www.delektujemy.plDodatki
Smaki / Aromaty: ZawieraZalecenia dla alergików
Migdały: Może zawieraćOrzechy brazylijskie: Może zawierać
Orzechy nerkowca: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Orzechy laskowe: Może zawierać
Orzechy makadamia / Orzechy Queensland: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Orzechy: Może zawierać
Orzeszki ziemne: Może zawierać
Orzeszki pekan: Może zawierać
Pistacje/orzechy pistacjowe: Może zawierać
Sezam: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Orzechy włoskie: Może zawierać