SALAMI PEPERONI PLASTRY MORLINY 100G

37287474/20181124

Format oznakowania alergenów


Podkreślenie

Nazwa produktu uregulowana prawnie


Kiełbasa wieprzowa drobno rozdrobniona surowa suszona wędzona dojrzewająca.

Pochodzenie


Origin Free Text: Produkowane w Polsce. Pochodzenie podstawowego składnika: UE


Wartość odżywcza w 100 g


Wartość energetyczna: 2289 kJ / 553 kcal
Tłuszcz: 50 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
Węglowodany: 3,2 g
- w tym cukry: 0,5 g
Białko: 21 g
Sól: 4,0 g


Składniki


mięso wieprzowe, słonina wieprzowa, skórki wieprzowe, białko wieprzowe (pochodne krwi, kolagen), sól, przyprawy (w tym papryka ostra 1,15 %), glukoza, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz (E 300), kultury starterowe, substancja konserwująca (E 250), 100 g produktu wytworzono ze 140 g mięsa wieprzowego

Średnia miara


Średnia miara (e)

Jednostka


g

Rozmiar opakowania


50

Jednostka (specyficzna)


Jednostka (specyficzna): Gramów


Wymiar liczbowy


Wymiar liczbowy: 50


Liczba jednostek


Liczba jednostek: 2


O marce


Morliny od 1992 r. Okolice Ostródy Dobre mięso i wędliny

Cechy


świeże - szczelnie zapakowane, łatwe otwieranie, dojrzewające, z dodatkiem ostrej papryki

Warunki przechowywania


Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 6


Adres zwrotny


Animex Foods sp. z o.o. ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa

Kraj


Country of Origin: Poland


Przechowywanie


Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 godzin.

Adres producenta


Animex Foods sp. z o.o. ul. T. Chałubińskiego 8, 00-613 Warszawa Oddział w Morlinach, Morliny 15, 14-100 Ostróda

Zalecenia dla alergików


Mustard: Contains


Pozostałe informacje


Pakowano w atmosferze ochronnej. Masa netto: 100 g e (2 x 50 g)

Kategorie


Delikatesy, Boczek i kiełbasy, Inne kiełbasy


Do góry