KEFIR ROBICO 400G

Nazwa produktu uregulowana prawnie


Kefir

Pochodzenie


Tekst dowolny o pochodzeniu: Produkt polski


Wartość odżywcza w 100 g


Wartość energetyczna : 180 kJ/43 kcal
Tłuszcz : 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,0 g
Węglowodany : 4,2 g
w tym cukry : 4,2 g
Białko : 3,1 g
Sól*: 0,1 g
* wynika z naturalnej zawartości sodu:


Składniki


MLEKO pasteryzowane, żywe kultury bakterii i drożdży kefirowych

Jednostka


g

Rozmiar opakowania


400

Jednostka (specyficzna)


Jednostka (specyficzna): Gramów


Wymiar liczbowy


Wymiar liczbowy: 400


O marce


Ten smak Robicolosalną różnicę

Opis produktu


Jest wytwarzany zgodnie z tradycyjną recepturą. Proces jego dojrzewania i fermentacji zachodzi osobno w każdej zamkniętej butelce.

Cechy


produkt polski

Warunki przechowywania


Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8


Adres zwrotny


FZZPM Zakład Usług Handlowych ROBICO ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa Więcej na www.robico.com.pl

Kraj


Kraj produkcji: Polska


Przechowywanie


Temperatura przechowywania: od 2°C do 8°C

Przygotowanie i stosowanie


Wstrząsnąć przed spożyciem

Adres producenta


Wyprodukowano dla FZZPM Zakładu Usług Handlowych ROBICO ul. Hoża 66/68 00-682 Warszawa przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską - Proszkownię Mleka w Krośniewicach ul. Łęczycka 38 99-340 Krośniewice Oddział Niedrzew 99-306 Łanięta

Zalecenia dla alergików


Mleko: Zawiera


Pozostałe informacje


Wymienniki na 100 g WW 0,4 WBT 0,3 WBZ 0,3 WT 0,2

Kategorie


Produkty mleczarskie i pieczywo, Mleko i śmietana, Inne


Do góry